Wij bouwen geweldige WordPress webshops

Onze werkwijze

Analyse

We gaan met je om de tafel zitten om te bepalen waar de nieuwe webshop aan moet voldoen en hoe deze eruit komt te zien. Naast dat wij goed luisteren naar uw wensen, kunnen we ook meedenken, adviseren en met nieuwe voorstellen komen.

Bouwen van de website

Wij bouwen een webshop die er professioneel uitziet én converteert. Tijdens de bouw optimaliseren wij de snelheid van de webshop en maken wij die website ‘responsive’, goed zichtbaar op alle apparaten. Natuurlijk gebouwd in het beste systeem ter wereld: WordPress.

Testen en live!

We testen alle functionaliteiten van de webshop en controleren of de website aan jouw wensen voldoet. 

Optimalisatie

Vinden bezoekers wat ze nodig hebben? Waarom wordt de enige pagina beter bezocht dan de andere? Met tools zoals Google Analytics komen we hierachter en kunnen we je webshop verder optimaliseren, zodat je webshop nog beter converteert!

Wat onze klanten over Reddle zeggen

Zeer plezierig gewerkt met reddle. Zeer kundig en een echt ''I'll take care of it' instelling. Dag en nacht bereikbaar
Jeroen Bonnemaaijers
Brandpreventiewinkel.nl
Reddle heeft ons geholpen bij de opzet van onze nieuwste websites. Opvallend daarbij is dat er oog is voor de manier waarop de lezer naar deze website kijkt, waardoor onze response enorm is gestegen. Tel daarbij op de optimale prijs-/kwaliteitverhouding en dan zal het duidelijk zijn dat ik erg tevreden ben over de dienstverlening van Reddle!
peter-wouters
Peter Wouters
CashController.nl
Erg prettige organisatie. Denken in alle opzichten met je mee over de creatie en verdere ontwikkeling van je online platform. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en ook nog leuke mensen om me eten werken!
anke-meulendijks
Anke Meulendijks
Deuxagency.com