De voordelen voor jou

wordpress-webhosting

Wat wij doen

Automatisch onderhoud

Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress core en plugins altijd up to date zijn. Zo is je website altijd veilig en snel, en kan jij iets doen wat je écht leuk vindt.

Dagelijkse backups

Wij maken dagelijkse backups zodat je foutieve handelingen gemakkelijk kan terugzetten.

Uitstekende support

Gaat er iets mis met jouw website? Dan staat onze support altijd voor je klaar, echte WordPress experts!

Ongekende snelheid

Wij vinden het belangrijk dat geweldige websites ook een geweldige snelheid hebben. Daarom maken wij gebruik van de laatste technologieën!

SSD Hosting

SSD is een nieuwe vorm van opslag waarbij de website veel minder tijd nodig heeft om opdrachten te verwerken, waardoor uw website dus sneller is.

99.9% uptime

We bereiken een hoge uptime die leidt tot werkelijke resultaten van meer dan 99,99%.

WordPress Webhosting Pakket

Webhosting Pakket
€20,- per maand
10GB opslag
~10.000 bezoeken per maand
Onbeperkt dataverkeer
Onbeperkt e-mailaccounts
1 gehoste website
Jaarlijkse facturatie

Veelgestelde vragen

Webhosting zorgt er in principe voor dat je website online is. De webhosting zorgt ervoor dat jouw website wordt opgeslagen op een server en deze toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast valt het e-mailverkeer ook onder de webhosting.

Bij Reddle zorgen we niet alleen dat jouw website online is, je hoeft helemaal niet meer naar je website om te kijken! Wij zorgen dat al jouw WordPress Plugins en jouw WordPress core op de laatste versie zitten, zodat jouw website zo snel en veilig mogelijk is.

Wij zullen 1 keer per maand jouw website controleren of alle plugins en de WordPress core nog steeds volledig up-to-date zijn. Als dat niet zo is, zullen wij de website updaten. Wij zorgen hierbij dat er niks fout gaat, aangezien we altijd vantevoren een back-up maken.

Ja, als je een website wilt opzetten, heb je ook een domeinnaam nodig!

Jouw domeinnaam kan je vergelijken met het adres van je huis. Net zoals je bijvoorbeeld het adres Amerikalaan 199 hebt, is het adres van je website bijvoorbeeld https://reddle.nl. Het is alleen een adres en niks meer dan dat. Het zorgt ervoor dat mensen jouw website met een bepaalde URL kunnen bereiken, net zoals iemand jouw huis kan bereiken met de post.

De kosten van een domeinnaam hangen af voor welke extensie (.nl, .com, .be enz.) jij kiest. De prijzen van onze domeinnamen staan in onderstaande tabel:  
ExtensiePrijs
.nl€10,-
.be€10,-
.com€14,-
.eu€13,-
.net€14,-
.org€13,-
.info€14,-