Waarom zijn WordPress Updates nodig?

Het is belangrijk om regelmatig jouw websites te voorzien van updates. Dat houdt in dat je regelmatig nieuwe content moet plaatsen. Maar waarom is dit nou nodig? Het is voornamelijk belangrijk voor twee dingen:

  1. Hoger komen in Google
  2. Jouw gebruikers van meer informatie voorzien om zo meer verkeer en een hogere conversie te krijgen

 

Hoger komen in Google

Door je WordPress website regelmatig te updaten door het plaatsen van nieuwe content, ziet Google dat je bezig bent met je website en dat wordt door Google beloond! Wel 1 voorwaarde: het moet waardevolle content zijn, het moet waarde bieden voor jouw gebruikers. Een makkelijke manier om nieuwe content op je website te plaatsen is om te starten met een blog. Maar naast blogs kan je ook gehele nieuwe pagina’s op je website plaatsen!

 

Het Fotoshoot.nl voorbeeld

Bij Fotoshoot.nl was het ook belangrijk dat zij hoger kwamen in Google. Dus wat hebben we gedaan? We hebben locatie pagina’s toegevoegd aan de website: “Fotoshoot Amsterdam”, “Fotoshoot Den Haag”, “Fotoshoot Utrecht” en ga zo maar door. Wat bleek? Deze pagina’s kwamen hoog in Google te staan en werden één van de belangrijkste pagina’s voor Fotoshoot.nl!

 

Meer verkeer en een hogere conversie

Door je WordPress website regelmatig te updaten kan je je gebruikers voorzien van waardevolle content, waardoor je op de lange termijn meer bezoekers krijgt en hopelijk ook een hogere conversie (je kan immers ook je eigen service/product promoten in je nieuwe content).  Daarnaast, als je een constante following krijgt van mensen, zullen zij snel naar jou toegaan als ze een probleem hebben en jou om hulp vragen. Hét moment om van een gebruiker een klant te maken!

 

Hoe Reddle werkt: Constand And Never-Ending Improvement

Bij Reddle werken wij volgens het principe van CANI: Constand And Never-Ending Improvement. Naar onze mening is een website nooit af en moet ie constant verbeterd en geoptimaliseerd worden. Veel mensen denken “Ik heb een website: nu is het af”, maar dit is niet waar. Als je een website hebt begint het pas.

 

Wat Reddle voor jou kan betekenen

  • Jouw website op regelmatige basis updaten
  • Het implementeren van een blog op jouw website
  • Nadenken over nieuwe content voor jouw website
  • Een content-strategie maken

 

Neem contact op

Sluit Menu