Waarom is WordPress Onderhoud nodig?

Het is belangrijk om regelmatig jouw website te updaten. Regelmatig komen er nieuwe versies uit van WordPress zelf, jouw thema of plugins. Deze update kan heel klein zijn met alleen een verbeterde beveiliging, of een complete nieuwe functionaliteit bevatten. Daarnaast kan een nieuwe versie ook ervoor zorgen dat je website niet meer goed werkt, het is dus niet zo simpel als ‘updaten en klaar’.

Verbeterde veiligheid door WordPress onderhoud

Aangezien WordPress door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt, is het ook een erg aantrekkelijk systeem voor hackers. Wanneer zijn namelijk een hack vinden in het systeem, kunnen ze in 1 keer miljoenen websites beïnvloeden. Het is daarom belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren, zodat jouw website up-to-date is en de veiligheid optimaal.

Snellere website door WordPress onderhoud

Software ontwikkelaars schrijven vaak code die niet optimaal is voor de snelheid van jouw website. Daarom komt het vaak voor dat updates van plugins/thema’s uitkomen die snelheidsverbeteringen bevatten. Om jouw website zo snel mogelijk te laten draaien, is het dus belangrijk om regelmatig WordPress onderhoud uit te voeren.

Wat kan Reddle voor jou doen?

Reddle kan alle updates (WordPress-core, plugins en thema’s) voor jou uitvoeren. Wij zorgen hierbij dat voor elke update een back-up wordt gemaakt, zodat er nooit iets fout kan gaan!

Neem contact op