Reddle heeft een nieuwe website!

Eindelijk! Hier zijn we drie kwart jaar mee bezig geweest, maar het is eindelijk af, de nieuwe website.

Ondertussen zijn er al drie demo websites gemaakt, maar die konden allemaal net iets beter. Na heel lang te hebben ontwikkeld, hebben we nu dan eindelijk de nieuwe website.

 

Projecten

Op de website hebben we vooral de nadruk gelegd op de projecten die we de afgelopen tijd hebben uitgevoerd met onze klanten. Met klanten als Brandpreventiewinkel, CashController, DeuxAgency en Wijn-Express mogen we hier ook wel redelijk trots op zijn.

 

Snellere webhosting met automatische updates

Bij veel van onze klanten zagen we dat er twee dingen verbeterd konden worden:

  • Snellere webhosting
  • WordPress werd niet/nauwelijks geupdate

En dit zijn twee belangrijke concepten voor je website. Door snellere webhosting heb je een snellere website, waardoor gebruikers minder snel wegklikken. En daarnaast moet WordPress up-to-date zijn zodat je website veilig en snel is.

Wij zagen ook dat onze klanten aan beide aspecten vraag niet dachten. En dat ze eigenlijk ook geen zin hebben om zelf dit te regelen, het liefst willen ze dit door iemand laten doen. Daarom hebben wij een onze webhosting uitgebreid!

We hebben geïnvesteerd in snellere servers (die op vier locaties staan ter wereld) en hebben automatisch updates van de WordPress-core en WordPress plugins in ons pakket geïntegreerd. Zo kunnen onze klanten doen wat ze het liefste doen: Ondernemen!

 

3 nieuwe diensten: Google Analytics, WordPress Updates en WordPress Onderhoud

Hiernaast introduceren we met onze nieuwe website ook drie nieuwe diensten: Google Analytics, WordPress Updates en WordPress Onderhoud.

 

Google Analytics

Een website wordt meestal gemaakt met een bepaalde doelgroep in gedachte. Alleen de vraag is meestal of deze doelgroep daadwerkelijk wel op jouw website komt. En wat ook nog mogelijk is, is dat je een doelgroep over het hoofd hebt gezien (of zelfs nooit aan gedacht hebt!). Met Google Analytics krijg je inzicht in de gebruikers die jouw website gebruiken en kan je zo je website beter optimaliseren. Om onze klanten hierbij te helpen, hebben wij deze dienst geïntroduceerd. Wij kunnen onder andere inzichtelijke dashboard en rapportages maken, en advies geven om jouw website nog beter te maken.

 

WordPress Updates

Wij geloven in het principe van CANI: Constand And Never-ending Improvement, oftewel naar onze mening is een website nooit af. Een website moet je blijven optimaliseren en van nieuwe content voorzien. Zowel om meer gebruikers en een hogere conversie te krijgen, als hoger in Google te komen. Om onze klanten hierbij te helpen, hebben wij deze dienst geïntroduceerd.

 

WordPress Onderhoud

Zoals al eerder gezegd, het is belangrijk om je website up-to-date te houden, zodat je website veilig en snel blijft. Echter, wordt dit vaak vergeten of hebben mensen geen zin om dit te doen. Daarom hebben wij deze dienst geïntroduceerd, om deze ‘last’ weg te nemen, en zodat jij kan doen wat je echt leuk vindt! Wij maken altijd vantevoren een back-up, dus zo kan je website nooit uit de lucht gaan, betrouwbaar en veilig!

 

Verder, ben ik erg benieuwd wat jij van onze website vindt! Ik zou het erg op prijs stellen als je een reactie achterlaat!

Deze post heeft 2 reacties

  1. De nieuwe website van Reddle is erg helder, overzichtelijk en heeft een moderne vormgeving. Het geeft vertrouwen ook in de toekomst met Reddle samen te werken.

Geef een antwoord

Sluit Menu