Wijn-Express-Showcase

Wijn Express

Wijn Express is een jong bedrijf dat onlangs is begonnen met het online verkopen van verschillende wijnen. Het is opgericht door vader en zoon die allebei een passie hebben voor wijn! Dit bedrijf wil het opnemen tegen grote bedrijven zoals WijnVoordeel, door meer waarde te leveren voor de klant, bijvoorbeeld door middel van persoonlijke bezorging. Wij hebben voor Wijn Express een WordPress webshop gerealiseerd en hebben hun geholpen bij het onderhouden en updaten van deze webshop. Wij hebben hierbij ook custom functionaliteiten in de webshop gebouwd, speciaal voor Wijn Express, zodat het persoonlijke er extra goed uit springt.

Goed op mobieltjes en tablets

De webshop van Wijn Express hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

Gebruikte oplossingen

WordPress Webshop

Voor Wijn Express hebben wij een WordPress webshop gerealiseerd. Dit hebben wij gerealiseerd door een aantrekkelijk en toegankelijk design te maken. Naast de standaard functionaliteiten die in een webshop behoren hebben wij ook custom functionaliteiten in de webshop gebouwd zoals: dynamische prijzen, product filters en persoonlijke bezorging op basis van postcode.

Updates

Wijn Express heeft regelmatig een update nodig voor de website. Een webshop moet goed onderhouden worden en het is belangrijk dat ie ook regelmatig wordt geupdate. Bij Reddle hebben wij Wijn Express ook geholpen met het zelf onderhouden en updaten van de website, zodat dit voor Wijn Express ook gemakkelijker wordt.

Livechat

Om de relatie tussen bezoekers van de website en Wijn Express te verbeteren, hebben we een livechat functie in de website geïntegreerd. Zo kunnen gebruikers van de website altijd Wijn Express bereiken. Zitten ze niet op hun computer? Dan krijgen ze automatisch een melding op hun telefoon door middel van een app!

AVG Compliant

Door de invoering van de AVG-wet, moet elke website voortaan AVG-proof zijn. Dit houdt in dat de website over een Privacy Policy moet bezitten, een Cookieverklaring en dat elk formulier een vinkje moet krijgen met "Ik ga akkoord met de Privacy Policy". Dit hebben wij gerealiseerd voor Wijn Express zodat hun website AVG-proof is.

Wat Wijn Express over Reddle zegt

Reddle staat altijd voor je klaar! Op ieder moment van de dag zorgen zij ervoor dat je website altijd goed blijft draaien. Zeker een aanrader voor andere!
didier-heemskerk
Didier Heemskerk
Mede-eigenaar Wijn-Express
Top werk!
paul-heemskerk
Paul Heemskerk
Mede-eigenaar Wijn-Express
Sluit Menu