SnodePlannenProducties

Snode Plannen Producties

Snode Plannen is in te huren voor het ontwikkelen van concepten, het samenstellen van creatieve programma’s & productie binnen de culturele sector. Kortom, een bedrijf dat veel diversiteit kent. En dat wilden wij goed naar voor laten komen binnen de nieuwe website.

Dit hebben wij gedaan onder andere in de vorm van het lettertype, dit lettertype is ongebruikelijk en geeft dus echt een eigen ‘sfeertje’ aan de website. Daarnaast hebben we geprobeerd het design zo simpel en overzichtelijk mogelijk te houden en de nadruk te leggen op de kleurrijke Projecten-pagina, dat is namelijk de pagina waar de meeste potentiële klanten van Snode Plannen heen zullen gaan.

Goed op mobieltjes en tablets

De website van Snode Plannen Producties hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

Gebruikte oplossingen

WordPress Website

Snode Plannen Producties is een creatief bedrijf dat producties verzorgt als bedrijfsevents, dance-events, festivals, commercials en fotoshoots. Om deze website een echt eigen 'sfeertje' te geven, hebben we gekozen voor een minimalistisch design en een niet-gebruikelijk lettertype. De website is overzichtelijk, duidelijk en minimalistisch, zodat de klant weet waar hij aan toe is.

WordPress Webhosting

Wij zorgen ervoor dat de WordPress website van Snode Plannen Producties altijd in de lucht is en dat iedereen hem kan bekijken. Daarnaast leveren wij support, zoals het aanmaken van nieuwe e-mail adressen en deze verbinden met e-mail providers, zoals Gmail. Ook helpen wij met problemen en vragen omtrend de webhosting van de website.