ReisVriendin-Showcase

Reis Vriendin

Reis-vriendin.nl is bedacht door Manon Désar, een 50+ psychologe met veel reiservaring. Zij merkte op dat veel alleenstaande 60+ vrouwen in haar omgeving samen op vakantie willen en gezelschap zoeken. Dit zijn vrouwen die gescheiden zijn, weduwe en/of waarvan de volwassen kinderen cq partner of vriendinnen een volbezet werkend leven hebben.

Daarom bedacht ze reis-vriendin.nl, om deze vrouwen te helpen. Tegen betaling kunnen vrouwen nu met haar op reis gaan, en zelf helemaal bepalen wat ze willen. Dat kan een week met het vliegtuig zijn, maar ook een dagje uit met haar auto. Gespreksstof zullen ze genoeg hebben, wat Manon is erg breed georiënteerd.

Goed op mobieltjes en tablets

De website van Reis Vriendin hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

Gebruikte oplossingen

WordPress Website

Één van de doelen van Reis-vriendin.nl was om als nummer 1 in Google te komen. Dit hebben we bereikt door een zoektermenonderzoek te doen en een strategie te maken omtrend het regelmatig plaatsen van berichten op de website. Hierdoor is het gelukt om op nummer 1 te komen in Google! Daarnaast hebben we overzichtelijke pagina's gemaakt die ook goed toeganeklijk zijn op mobiel en tablet.

Updates

Het is belangrijk dat je website up-to-date blijft en zo nu en dan nieuwe content op de website te plaatsen of bestaande content te optimaliseren. Dit hebben wij gerealiseerd voor Reis Vriendin en blijven wij ook optimaliseren, zodat Reis Vriendin hun nummer 1-positie op Google blijft behouden.

WordPress Webhosting

Wij zorgen ervoor dat de WordPress website van Reis Vriendin altijd in de lucht is en dat iedereen hem kan bekijken. Daarnaast leveren wij support, zoals het aanmaken van nieuwe e-mail adressen en deze verbinden met e-mail providers, zoals Gmail. Ook helpen wij met problemen en vragen omtrend de webhosting van de website.

AVG Compliant

Door de invoering van de AVG-wet, moet elke website voortaan AVG-proof zijn. Dit houdt in dat de website over een Privacy Policy moet bezitten, een Cookieverklaring en dat elk formulier een vinkje moet krijgen met "Ik ga akkoord met de Privacy Policy". Dit hebben wij gerealiseerd voor Reis Vriendin zodat hun website AVG-proof is.

Wat Reis Vriendin over Reddle zegt

Joren Wouters is een prettig persoon en intelligente jonge website-consultant: Hij luistert goed, toont begrip, heeft geduld, stelt juiste prioriteiten én geeft op overtuigende wijze duidelijke, constructieve feedback en advies.Hij komt zijn afspraken na, je kunt op hem bouwen. Een ondernemende IT professional ‘pur sang’.
manon-desar
Manon Desar
Eigenaresse Reis-Vriendin.nl
Sluit Menu