PeterWouters-Showcase

Peter Wouters

Peter Wouters is een man die gespecialiseerd is in liquiditeit en die daarmee ook twee eigen bedrijven heeft: FinForce en CashController (hebben wij ook de websites voor gemaakt). Voor hem was het belangrijk om op zijn website te laten zien wie hij was en waarmee hij gespecialiseerd is. Ook was het belangrijk dat zijn meningen en adviezen op zijn voorpagina kwamen, zodat mensen nog sneller een goede indruk kregen van Peter Wouters. Dit hebben wij zo goed mogelijk laten doen door een goede slogan te gebruiken en de blogposts van Peter Wouters onderaan de pagina te laten zetten. Net zoals al onze andere websites, is deze website ook gebouwd in het meest gebruiksvriendelijke systeem ter wereld, WordPress.

Goed op mobieltjes en tablets

De webshop van Peter Wouters hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

PeterWouters-Responsive

Gebruikte oplossingen

WordPress Webshop

Peter Wouters is een financieel adviseur met twee bedrijven in financiële software: CashController en FinForce. Naast het realiseren van deze website, wilde Peter ook nog een persoonlijke website hebben. Dit is een overzichtelijke website met informatie over wat hij doet, welke oplossingen hij biedt en wie hij zelf nu eigenlijk is. Verdere werkzaamheden die wij hebben verricht: de gebruikersvriendelijkheid van de website verhoogd en de website tablet- en mobielvriendelijk gemaakt.

WordPress Webhosting

Wij zorgen ervoor dat de WordPress website van Peter Wouters altijd in de lucht is en dat iedereen hem kan bekijken. Daarnaast leveren wij support, zoals het aanmaken van nieuwe e-mail adressen en deze verbinden met e-mail providers, zoals Gmail. Ook helpen wij met problemen en vragen omtrend de webhosting van de website.

Wat Peter Wouters over Reddle zegt

Reddle heeft ons geholpen bij de opzet van onze nieuwste websites. Opvallend daarbij is dat er oog is voor de manier waarop de lezer naar deze website kijkt, waardoor onze response enorm is gestegen. Tel daarbij op de optimale prijs-/kwaliteitverhouding en dan zal het duidelijk zijn dat ik erg tevreden ben over de dienstverlening van Reddle!
peter-wouters
Peter Wouters
Sluit Menu