Leefstijlcoachdenbosch-Showcase

Leefstijlcoach Den Bosch

Margaret Smit is de leefstijlcoach van Den Bosch. Ze heeft al langere tijd de domeinnaam in haar bezit, maar nooit de tijd gehad om er echt een website van te maken. Dit hebben wij voor haar gerealiseerd door een aantrekkelijke en overzichtelijke WordPress website te maken. Door middel van persoonlijke sessies hebben wij haar website gebouwd en verder geoptimaliseerd.

Goed op mobieltjes en tablets

De website van Leefstijlcoach Den Bosch hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

Gebruikte oplossingen

WordPress Website

Voor Leeftijlcoach Den Bosch hebben wij een overzichtelijke WordPress website gerealiseerd. De home pagina laat goed zien wat de voordelen zijn van een leefstijlcoach, en wie de leefstijlcoach (Margaret Smit) nou eigenlijk is. Achter de home pagina zitten informatie pagina's die meer uitleg geven over Margaret Smit. Daarnaast is er ook een contact pagina, zodat mensen contact met Margaret kunnen opnemen.

Sluit Menu