JohnPetersAutomotive-Showcase

John Peters Automotive

John Peters Automotive is een nieuw bedrijf dat is gespecialiseerd in het detailen van auto’s. Van Car Cleaning tot het verkopen van auto’s, John Peters Automotive kan het voor je doen. Om dit online te laten zien aan hun klanten, hebben ze ons ingeschakeld. Ze wilden een overzichtelijke website die duidelijk aangaf wat ze kunnen doen en dit hebben wij gerealiseerd.

 

Goed op mobieltjes en tablets

De website van John Peters Automotive hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

Gebruikte oplossingen

WordPress Website

Om aan potentiële klanten van John Peters Automotive te laten zien welke auto’s zij momenteel verkopen, wilden ze de functionaliteit hebben om hun eigen aanbod van auto’s op de website te laten zien. Ze kunnen nu zelf het systeem updaten wanneer een nieuwe auto is binnengekomen (met naam, technische details en natuurlijk een foto) en ook aangeven wanneer een auto is verkocht.

WordPress Webhosting

Wij zorgen ervoor dat de WordPress website van John Peters Automotive altijd in de lucht is en dat iedereen hem kan bekijken. Daarnaast leveren wij support, zoals het aanmaken van nieuwe e-mail adressen en deze verbinden met e-mail providers, zoals Gmail. Ook helpen wij met problemen en vragen omtrend de webhosting van de website.

AVG Compliant

Door de invoering van de AVG-wet, moet elke website voortaan AVG-proof zijn. Dit houdt in dat de website over een Privacy Policy moet bezitten, een Cookieverklaring en dat elk formulier een vinkje moet krijgen met "Ik ga akkoord met de Privacy Policy". Dit hebben wij gerealiseerd voor John Peters Automotive zodat hun website AVG-proof is.

Sluit Menu