Ipso Facto

Ipso Facto is een studievereniging aan de Universiteit van Wageningen. Zij kwamen naar ons toe voor een vernieuwing van hun huidige website. Ze wilden iets frissers en iets wat meer Ipso Facto uitstraalde. Dit hebben wij gerealiseerd door de huisstijl van het logo goed in de website te verwerken en gebruik te maken van aantrekkelijke afbeeldingen.

Goed op mobieltjes en tablets

De website van Ipso Facto hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

IpsoFacto-Responsive

Gebruikte oplossingen

WordPress Website

Ipso Facto is een studievereniging uit Wageningen. Ze kwamen naar ons toe voor een vernieuwing van hun huidige website. Dit hebben wij gerealiseerd door goed gebruik te maken van de huisstijl van het logo. Daarnaast hebben wij ook ervoor gezorgd dat de website echt een community vormt: evenementen kunnen aangemaakt worden en leden kunnen een eigen account aanmaken. Daarnaast hebben wij deze website geoptimaliseerd voor snelheid en is deze goed te gebruiken op mobieltjes en tablets.

WordPress Webhosting

Wij zorgen ervoor dat de WordPress website van Ipso Facto altijd in de lucht is en dat iedereen hem kan bekijken. Daarnaast leveren wij support, zoals het aanmaken van nieuwe e-mail adressen en deze verbinden met e-mail providers, zoals Gmail. Ook helpen wij met problemen en vragen omtrend de webhosting van de website.