FinForce-Showcase

FinForce

FinForce is een bedrijf dat in 1991 is opgericht en zelf ook al een enige tijd een website had. Echter was deze website erg verouderd en wilden ze graag een makkelijkere wijze om hun zoekmachine optimalisatie (SEO) zelf te kunnen beheren. Dit hebben we gerealiseerd door middel van een moderner design en een aantrekkelijke home-pagina die de hoofdpunten van FinForce’s dienstverlening aangeeft.

Goed op mobieltjes en tablets

De website van FinForce hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

FinForce-Responsive

Gebruikte oplossingen

WordPress Website

FinForce is een bedrijf dat financiële software verkoopt voor het MKB en zich daarbij richt op het MKB. Toen FinForce bij ons kwam, hadden ze al een website, maar deze moest vernieuwd worden, aangezien hij sterk verouderd was. Wij hebben dit gerealiseerd door een modern design toe te passen en de website overzichtelijker te maken. Ook heeft FinForce het beheer van de website nu zelf in eigen beheer, wat niet zo was bij de oude website.

Updates

Het is belangrijk dat je website up-to-date blijft en zo nu en dan nieuwe content op de website te plaatsen of bestaande content te optimaliseren. Dit hebben wij gerealiseerd voor FinForce en blijven wij ook optimaliseren.

WordPress Webhosting

Wij zorgen ervoor dat de WordPress website van FinForce altijd in de lucht is en dat iedereen hem kan bekijken. Daarnaast leveren wij support, zoals het aanmaken van nieuwe e-mail adressen en deze verbinden met e-mail providers, zoals Gmail. Ook helpen wij met problemen en vragen omtrend de webhosting van de website.

Livechat

Om de relatie tussen bezoekers van de website en FinForce te verbeteren, hebben we een livechat functie in de website geïntegreerd. Als FinForce online is, kunnen mensen hierdoor direct met FinForce chatten.

AVG Compliant

Door de invoering van de AVG-wet, moet elke website voortaan AVG-proof zijn. Dit houdt in dat de website over een Privacy Policy moet bezitten, een Cookieverklaring en dat elk formulier een vinkje moet krijgen met "Ik ga akkoord met de Privacy Policy". Dit hebben wij gerealiseerd voor FinForce zodat hun website AVG-proof is.

Wat FinForce over Reddle zegt

Reddle heeft ons geholpen bij de opzet van onze nieuwste websites. Opvallend daarbij is dat er oog is voor de manier waarop de lezer naar deze website kijkt, waardoor onze response enorm is gestegen. Tel daarbij op de optimale prijs-/kwaliteitverhouding en dan zal het duidelijk zijn dat ik erg tevreden ben over de dienstverlening van Reddle!
peter-wouters
Peter Wouters
Eigenaar FinForce.nl