Evers-Automatisering-Showcase

Evers Automatisering

De eigenaar van Evers Automatisering is Corné Evers. Corné zijn kennis en ervaring bevindt zich met name aan het bieden van een totaal ICT-pakket aan zijn klant met netwerken tot ongeveer 75 werkplekken. De website van Evers Automatisering was vooral aan de ‘achterkant’ toe aan een vernieuwing, hiervoor heeft Corné Reddle ingeschakeld.

Goed op mobieltjes en tablets

De website van Evers Automatisering hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

Gebruikte oplossingen

WordPress Website

Evers Automatisering kwam naar ons toe om hun website te updaten. Echter, kwamen wij er toen achter dat het heel lastig was om dit te doen, aangezien die website niet goed gebouwd was. Het leek ons dus beter om de exacte website na te maken, alleen dan met een betere 'achterkant', zodat hij in de toekomst makkelijker aan te passen is. En dat hebben we gedaan!