Deuxagency-Showcase

Deux Agency

Deux Agency is een Creative Partnership Agency uit Amsterdam opgericht door John van Lottum en Anke Meulendijks. Zij zijn gespecialiseerd in partnerships en werken met grote merken zoals Heineken en E-Divisie. Reddle heeft voor Deux hun website gerealiseerd. Op deze website moesten vooral de cases die zij hebben gedaan goed naar voren komen, zodat de gebruiker van de website meteen goed ziet wat ze doen. Wij hebben dit onder andere gerealiseerd door een aantrekkelijke home pagina te maken met een premium design.

Goed op mobieltjes en tablets

De website van Deux Agency hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website. Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

Gebruikte oplossingen

WordPress Website

Deux Agency is een creative partnership agency met cases voor grote bedrijven zoals Heineken en E-Divisie. Het is dus belangrijk dat deze cases goed naar voren komen op de website. Dit hebben wij gerealiseerd door op de home pagina de nadruk vooral te leggen op de cases, met een premium design. Ook op de case pagina's zelf hebben we gebruik gemaakt van een premium design, met een aangepaste layout speciaal voor Deux. Hiernaast hebben we een Inspiration pagina aangemaakt, die fungeert als blog, en een Deux@Work pagina, zodat klanten kunnen zien hoe die cases nou achter de schermen gaan.

Updates

Aan de website van Deux moeten regelmatig updates worden gedaan (zoals het plaatsen van nieuwe cases). Hier helpen wij Deux Agency bij. We denken na over het concept van de case en hoe we dit het beste op de website kunnen weergeven. Het is een intensief proces waarbij we elkaar aanvullen en uiteindelijk tot het beste resultaat komen!

WordPress Webhosting

Wij zorgen ervoor dat de WordPress website van Deux Agency altijd in de lucht is en dat iedereen hem kan bekijken. Daarnaast leveren wij support, zoals het aanmaken van nieuwe e-mail adressen en deze verbinden met e-mail providers, zoals Gmail. Ook helpen wij met problemen en vragen omtrend de webhosting van de website.

AVG Compliant

Door de invoering van de AVG-wet, moet elke website voortaan AVG-proof zijn. Dit houdt in dat de website over een Privacy Policy moet bezitten, een Cookieverklaring en dat elk formulier een vinkje moet krijgen met "Ik ga akkoord met de Privacy Policy". Dit hebben wij gerealiseerd voor Deux Agency zodat hun website AVG-proof is.

Wat Deux over Reddle zegt

Erg prettige organisatie. Denken in alle opzichten met je mee over de creatie en verdere ontwikkeling van je online platform. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en ook nog leuke mensen om me eten werken!
anke-meulendijks
Anke Meulendijks
Mede-eigenaar Deux Agency
Sluit Menu