cashcontroller-showcase

CashController

CashController is een nieuw softwareproduct, wat sinds kort op de markt is geïntroduceerd. Het is een laagdrempelige tool waarmee een MKB-er zelf op simpele wijze de liquiditeit van zijn bedrijf kan voorspellen en zo daarop kan anticiperen.

Al eerder hebben wij een website voor CashController gemaakt, maar om het product nog beter in de markt te positioneren, is besloten om de website te vernieuwen. We hebben een aantrekkelijke home pagina gemaakt die laat zien wat de kern van de CashController is. Hierachter zitten pagina’s met extra informatie over de CashController. Zoals bij elke website hebben we ervoor gezorgd dat de snelheid van de website optimaal is en is de website goed te zien op mobieltjes en tablets. Ook hebben we als kers op de taart gezorgd voor een SSL verbinding, waardoor de website extra goed beveiligd is.

Goed op mobieltjes en tablets

De website van CashController hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

CashController-Responsive

Gebruikte oplossingen

WordPress Website

CashController is een bedrijf dat financiële software verkoopt voor het MKB en zich daarbij richt op MKB ondernemers en adviseurs. Wij hebben dit op de website naar voren laten komen door twee landingspagina's te maken: voor ondernemers en adviseurs, zodat elke doelgroep duidelijk wordt aangesproken. Verdere werkzaamheden die wij hebben verricht: de gebruikersvriendelijkheid van de website verhoogd en de website tablet- en mobielvriendelijk gemaakt.

Updates

Het is belangrijk dat je website up-to-date blijft en zo nu en dan nieuwe content op de website te plaatsen of bestaande content te optimaliseren. Dit hebben wij gerealiseerd voor CashController en blijven wij ook optimaliseren.

Onderhoud

Daarnaast is het ook belangrijk dat het systeem, het thema en alle plugins op de laatste versie draaien, zodat je website goed beveiligd en snel blijft. Wij realiseren door maandelijks onderhoud uit te voeren op de website van CashController.

WordPress Webhosting

Wij zorgen ervoor dat de WordPress website van CashController altijd in de lucht is en dat iedereen hem kan bekijken. Daarnaast leveren wij support, zoals het aanmaken van nieuwe e-mail adressen en deze verbinden met e-mail providers, zoals Gmail. Ook helpen wij met problemen en vragen omtrend de webhosting van de website.

Livechat

Om de relatie tussen bezoekers van de website en CashController te verbeteren, hebben we een livechat functie in de website geïntegreerd. Als CashController online is, kunnen mensen hierdoor direct met CashController chatten.

AVG Compliant

Door de invoering van de AVG-wet, moet elke website voortaan AVG-proof zijn. Dit houdt in dat de website over een Privacy Policy moet bezitten, een Cookieverklaring en dat elk formulier een vinkje moet krijgen met "Ik ga akkoord met de Privacy Policy". Dit hebben wij gerealiseerd voor CashController zodat hun website AVG-proof is.

Wat CashController over Reddle zegt

Reddle heeft ons geholpen bij de opzet van onze nieuwste websites. Opvallend daarbij is dat er oog is voor de manier waarop de lezer naar deze website kijkt, waardoor onze response enorm is gestegen. Tel daarbij op de optimale prijs-/kwaliteitverhouding en dan zal het duidelijk zijn dat ik erg tevreden ben over de dienstverlening van Reddle!
peter-wouters
Peter Wouters
Directeur CashController
Sluit Menu