CarinVanDoremalen-Showcase

Carin van Doremalen

Carin van Doremalen is een auteur die vóór de lancering van haar debuutroman “Ik ben niet zoals ik was” een website wilde laten maken door Reddle. Dit was niet haar eerste boek, eerder heeft ze ook al het “Leven met een gouden randje” samen met Dineke Kleine gepubliceerd. Ze wilde een overzichtelijke website die gemakkelijk te gebruiken was door de gebruiker en die haar boeken goed naar buiten brachten.

Goed op mobieltjes en tablets

De website van Carin van Doremalen hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

Gebruikte oplossingen

WordPress Website

Carin van Doremalen wilde een overzichtelijke website waar ze haar boeken op kon promoten en verkopen. Dit hebben wij gerealiseerd door een overzichtelijke website voor haar te maken die de nadruk legt op haar boeken. Daarnaast is de website van Carin van Doremalen extreem snel, aangezien hij in een halve seconde wordt geladen. Een snelle website is belangrijk, zodat gebruikers minder snel afhaken op je website en ook heeft het een positief effect voor zoekmachines.

WordPress Webhosting

Wij zorgen ervoor dat de WordPress website van Carin van Doremalen altijd in de lucht is en dat iedereen hem kan bekijken. Daarnaast leveren wij support, zoals het aanmaken van nieuwe e-mail adressen en deze verbinden met e-mail providers, zoals Gmail. Ook helpen wij met problemen en vragen omtrend de webhosting van de website.