Brandpreventiewinkel

We hebben 3 jaar lang een intensieve samenwerking gehad met Brandpreventiewinkel.nl. Brandpreventiewinkel is een webshop met alle benodigdheden voor brandveiligheid voor consumenten én bedrijven. We zijn elkaar toevallig tegengekomen op een internationaal platform en zijn toen begonnen met een eerste opdracht: het koppelen van de webshop aan een distributiecentrum. Deze opdracht verliep soepel en sindsdien zijn we een intensieve samenwerking gestart in de optimalisatie van de webshop: Brandpreventiewinkel.nl

Goed op mobieltjes en tablets

De webshop van Brandpreventiewinkel hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

Gebruikte oplossingen

WordPress Webshop

Brandpreventiewinkel is een WordPress webshop met vele producten. Toen wij aan onze samenwerking begonnen, bestond er al een website. Wij hebben deze verder geoptimaliseerd en onder andere de volgende diensten verricht: code schrijven (programmeren) voor templates, aanpassen van product pagina's, optimaliseren van de winkelwagen en afrekenpagina, gebruikersvriendelijkheid van de webshop verhogen, webshop tablet- en mobielvriendelijk maken.

Updates

Brandpreventiewinkel handelde onder het vaandel van CANI: Constant And Neverending Improvement, een term waar wij ons graag bij aansluiten. Een website is nooit af en moet constant verbeterd worden. Samen met Brandpreventiewinkel hebben wij gekeken naar de mogelijkheden en verbetermogelijkheden die de webshop had en deze hebben wij samen met Brandpreventiewinkel geïmplementeerd. Hierin zijn we echt Pietje Precies, elke pixel moet helemaal goed staan!

Wat Brandpreventiewinkel over Reddle zegt

Zeer plezierig gewerkt met Reddle. Zeer kundig en een echt ''I'll take care of it' instelling. Dag en nacht bereikbaar
Jeroen Bonnemaaijers
Mede-eigenaar Brandpreventiewinkel.nl