Binnenhof-Showcase

Binnenhof

Binnenhof is een gezellig restaurant in hartje Den Bosch wat al een tijdje bestaat. Echter hadden zij wel een verouderde website. Om deze website te vernieuwen hebben ze Reddle ingeschakeld. Wij hebben ervoor gezorgd dat de hartverwarmende en gastvriendelijke uitstraling van Binnenhof in de website naar boven komt. Bovendien hebben we ook nog snelheidsoptimalisatie uitgevoerd, zodat het navigeren op de website zo soepel mogelijk verloopt.

Helaas bestaat het Binnenhof wegens omstandigheden niet meer.

Goed op mobieltjes en tablets

De website van het Binnenhof hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

Gebruikte oplossingen

WordPress Website

Binnenhof is een gezellig restaurant in hartje Den Bosch wat al een tijdje bestaat. Echter hadden zij wel een verouderde website. Om deze website te vernieuwen hebben ze Reddle ingeschakeld. Wij hebben ervoor gezorgd dat de hartverwarmende en gastvriendelijke uitstraling van Binnenhof in de website naar boven komt door gebruik te maken van warme kleuren en goede afbeeldingen.

WordPress Webhosting

Wij zorgen ervoor dat de WordPress website van het Binnenhof altijd in de lucht is en dat iedereen hem kan bekijken. Daarnaast leveren wij support, zoals het aanmaken van nieuwe e-mail adressen en deze verbinden met e-mail providers, zoals Gmail. Ook helpen wij met problemen en vragen omtrend de webhosting van de website.

Wat het Binnenhof over Reddle zegt

Hele goede service. Mooie website gekregen, geheel volgens mijn wensen. Gewoon top.
Frieke Ruyters
Eigenaresse Binnenhof
Sluit Menu