BarBelleLou-Showcase

Barbellelou

Barbetkennel Barbellelou is in 2016 begonnen met het fokken van Barbets. Om mogelijke klanten informatie te geven over dit hondenras hebben ze Reddle ingeschakeld. Wij hebben gezorgd voor een overzichtelijke website die ook voor mobieltjes en tablets zeer toegankelijk is.

Goed op mobieltjes en tablets

De website van Barbellelou hebben wij geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus ook voor mobieltjes en tablets, zodat iedere gebruiker een goede ervaring heeft met de website.

Daarnaast is dit ook een belangrijk punt voor Google, die laat namelijk websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten hoger scoren in de zoekresultaten.

Barbellelou-Responsive

Gebruikte oplossingen

WordPress Website

Barbellelou is een barbetkennel die is begonnen in 2016. Ondanks vele andere websites, was goed vindbaar zijn in Google geen eis van de kennenl, aangezien zij alleen de website willen gebruiken als visitekaartje. Wij hebben gezorgd voor een overzichtelijke website die ook voor mobieltjes en tablets zeer toegankelijk is.

WordPress Webhosting

Wij zorgen ervoor dat de WordPress website van Barbellelou altijd in de lucht is en dat iedereen hem kan bekijken. Daarnaast leveren wij support, zoals het aanmaken van nieuwe e-mail adressen en deze verbinden met e-mail providers, zoals Gmail. Ook helpen wij met problemen en vragen omtrend de webhosting van de website.

Wat Barbellelou over Reddle zegt

Dankzij Reddle heb ik een professionele website die ik toch zelfstandig en overzichtelijke kan bijwerken. Van Joren Wouters krijg ik goed advies, hij vult mijn wensen en behoeften ten aanzien van mijn website goed in.
carmen-van-bel
Carmen Pelders
Eigenaresse Barbellelou