Inzicht in je website met Google Analytics

Het is belangrijk om je website constant te blijven optimaliseren. De wereld verandert en jij moet mee veranderen. Via Google Analytics kan je te weten komen waar verbeterpunten voor jouw website liggen en waar kansen liggen om meer gebruikers te converteren!

Wij kunnen je helpen om Google Analytics in te stellen, dashboard in te stellen, rapporten maken, en je website daadwerkelijk ook te optimaliseren!

Neem contact op

google-analytics-home
google-analytics-location

Krijg inzicht in je bezoekers

Wie zijn daadwerkelijk jouw bezoekers? Vaak wordt een website gebouwd met oog voor een bepaalde doelgroep, maar vallen jouw bezoekers ook binnen die doelgroep? Waar komen ze vandaan? Hoe oud zijn ze? Welke taal spreken ze? Wat zijn hun interesses?

Dit zijn allemaal belangrijke vragen om te beantwoorden. Pas wanneer je weet wie er nou daadwerkelijk op jouw website zitten, kan jij deze mensen beter laten converteren. Het doel hierbij is om jouw website te optimaliseren voor de mensen die daadwerkelijk converteren.

Neem contact op

Inzichtelijke dashboards

Bij Reddle maken we inzichtelijke dashboards die in één oogopslag vertellen wat je moet weten over jouw website. Via welke media gebruikers binnenkom, het conversieratio, het aantal bezoekers, de belangrijkste pagina’s en nog veel meer!

Naast inzichtelijke dashboards, zorgen wij ook voor automatische notificaties en inzichtelijke rapporten, waarbij we suggesties geven hoe jij jouw website beter kunt optimaliseren.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op! 

Neem contact op