Aantrekkelijke websites door professioneel webdesign.

Onze werkwijze

Analyse

Analyse

We gaan met u om de tafel zitten om te bepalen waar de nieuwe website aan moet voldoen en hoe deze er uit komt te zien. Naast dat wij goed kunnen luisteren naar uw wensen, kunnen we ook meedenken, adviseren en met nieuwe voorstellen komen.

pattta_designs_v4-560px

Concept

We maken schetsen en doen een voorstel voor een goed ontwerp voor de website. De website moet er zo mooi mogelijk uit zien en ook nog makkelijk te gebruiken zijn voor uw klanten, waarvoor het dus goed zichtbaar moet zijn op mobieltjes en tablets.

Concept
pattta_designs_v5_560px
Bouw

Bouw

We bouwen de gehele website met professioneel design die past bij uw huisstijl. Tijdens de bouw optimaliseren wij uw website voor zoekmachines, optimaliseren wij de snelheid van de website en maken we de website goed zichtbaar op alle apparaten.

pattta_designs_v4-560px

Testen

We zetten de website online op een beveiligde manier zodat u alleen de website kan zien. We testen of alle functies in de website goed werken en of we eventueel verbeteringen moeten doorvoeren.

Testen
pattta_designs_v5_560px
Livegang

Livegang

Na het eventueel doorvoeren van verbeteringen aan de website, is de website klaar om live te gaan op uw persoonlijke domeinnaam!

Mobieltjes en tablets

Mobieltjes en tablets

Wij zorgen ervoor dat uw website op alle apparaten goed zichtbaar is, dus ook op mobieltjes en tablets.

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie

Wij zorgen ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zoals Google.

Snelheid

Snelheid

Wij optimaliseren de snelheid van uw website zodat uw klanten de beste ervaring hebben op uw website.

Eigen beheer

Eigen beheer

U kunt uw website gemakkelijk onderhouden omdat wij gebruik maken van een heel gebruikersvriendelijk systeem: WordPress.

Wat mensen over ons zeggen

  • Joren is een zeer gedreven website-ontwikkelaar, die bijzonder goed in staat is om onze wensen in te vullen op basis van de nieuwste technieken.

    Peter Wouters
    Peter Wouters Directeur CashController
  • Joren Wouters is een prettig persoon en intelligente jonge website-consultant: Hij luistert goed, toont begrip, heeft geduld, stelt juiste prioriteiten én geeft op overtuigende wijze duidelijke, constructieve feedback en advies.Hij komt zijn afspraken na, je kunt op hem bouwen. Een ondernemende IT professional 'pur sang'.

    Manon Désar
    Manon Désar Reis-vriendin.nl

Koffie

Kopje koffie drinken?

Contacteer ons

We zijn op dit moment niet online. Maar u kan ons wel een email sturen en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Not readable? Change text.
0