The Egg Connection

The Egg Connection is een bedrijf, wat zoals de naam al aangeeft, een connectie is tussen de rest van de wereld, en de Nederlandse Pluimveehouders die eieren produceren voor consumptie voor de consument.

Met specialisatie in vrije uitloop en biologische, verse eieren. Zowel voor het retail traject als voor de verwerkende industrie.

Er zijn in verscheidene delen van de wereld geen juiste mogelijkheden om pluimvee te houden. Deze landen zijn dus genoodzaakt eieren uit andere landen te importeren. Neem bijvoorbeeld het Midden-Oosten, hier is de vraag naar goede kwalitatieve Europese eieren zeer groot. Maar er is weinig tot geen productie.

Ook de vraag naar biologisch stijgt snel, net als in de rest wereld. Mensen worden bewuster van wat ze eten. Nederland staat in de rest van de wereld hoog aangeschreven als het gaat om zijn voedsel producten. De kwaliteit is vaak goed en ook de goede infrastructuur speelt hierin zeker een rol.

The Egg Connection regelt het gehele export traject van schuur tot eindklant over de gehele wereld. Dit zowel via zeevracht ( containers ) als luchtvracht.

Recente projecten
Contacteer ons

We zijn op dit moment niet online. Maar u kan ons wel een email sturen en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Not readable? Change text.
0